CENTRUM ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM,
poskytovatel sociálních služeb

Na Spravedlnosti 589, 262 42 Rožmitál pod Třemšínem

10. červencese na novém pavilonu konaly besedy pro klienty Centra o bezpečném chování na telefonu, počítači a soužití v Centru, o tom, jak nenaletět podvodníkům a podobně  Besedy pro klienty připravila Mgr. Zuzana Kocíková, která dříve pracovala u policie ČR a podělila se s klienty o své zkušenosti z praxe. Besedy byly pro mnohé přínosné a paní Kocíkovou odměnili potleskem.  

25. července se ve 14:00 sešli všichni, kteří měli zájem při druhém letošním grilování. Počasí nám bylo tentokrát nakloněno a tak posezení pod stromy u krbu bylo opravdu velice příjemné. Nemalou měrou k výborné atmosféře přispělo i hudební uskupení MAMAJIMI BAND, kteří hráli nejen k poslechu, ale i ke zpěvu a tanci. Klienti si pochutnali na grilovaných špekáčcích a dobrém točeném pivu. Nálada byla opravdu přátelská a mnohým se ani nechtělo zpátky domů a posezení ukončit. 

Vzhledem k horkému počasí, jsme se tentokrát nevypravili na žádný z naplánovaných výletů a klienti raději trávili čas na naší krásné zahradě pod stromy nebo se chodili zchladit k jezírku.

Samozřejmě probíhaly všechny pravidelné aktivity jako soutěže, cvičení, muzikoterapie, mše, canisterapie a aktivizace na odděleních a samozřejmě zmiňované procházky po zahradě.